, Πώς να διαλέξω την ιδανική ψησταριά για κάρβουνα?

Πώς να διαλέξω την ιδανική ψησταριά για κάρβουνα?

Η επιλογή μπάρμπεκιου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πράγματι, η αγορά πλημμυρίζει με διαφορετικές προτάσεις, σε διαφορετικές τιμές και επομένως διαφορετικής ποιότητας.

Ωστόσο, έχετε περιορίσει την έρευνά σας για ψησταριές με κάρβουνα και αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Στη Somagic, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ψησταριών με κάρβουνο, ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Αλλά πιθανώς αναρωτιέστε πώς να το κάνετε.

Πρώτα απ ‘όλα, η διάσταση
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά BBQ είναι το μέγεθός του. Πράγματι, ανάλογα με το μοντέλο, η επιφάνεια μαγειρέματος μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Είναι σημαντικό να καθορίσετε εκ των προτέρων τον αριθμό των επισκεπτών με τους οποίους είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε το μπάρμπεκιου σας.

Με ένα μπάρμπεκιου που είναι πολύ μικρό, θα ξοδέψετε πολύ περισσότερο χρόνο πίσω από τις ψησταριές και λιγότερο χρόνο με τους καλεσμένους σας.

Η επιλογή αξεσουάρ και εξαρτημάτων
Πρέπει να σκεφτείτε όλα όσα θα σχετίζονται με το μπάρμπεκιου. Ίσως το θέλετε σε τροχοφόρο καλάθι ή με σταθερό πόδι. Αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο κατά την αποθήκευση της ψησταριάς, για παράδειγμα, ή εάν ο άνεμος είναι αντίθετος, για να αλλάξετε τον προσανατολισμό της συσκευής σας και να μην υποφέρετε από τον καπνό κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Αν θέλετε να μαγειρέψετε και να ψήσετε ταυτόχρονα, με ή χωρίς θερμόμετρο, αυτό που πρέπει να ψάξετε είναι το μπάρμπεκιου με καπάκι. Ανάλογα με το πόση χρήση πρόκειται να κάνετε από το μπάρμπεκιου σας, ένα συρτάρι στάχτης μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Παρεμπιπτόντως, έχετε ακούσει για το Turbomagic; Πρόκειται για ένα σύστημα ταχείας ανάφλεξης για μπάρμπεκιου με κάρβουνο, έναν ανεμιστήρα που λειτουργεί με μπαταρία και επιταχύνει τη δημιουργία γρήγορων κάρβουνων.

Και τέλος, χρειάζεστε ράφια στο πλάι για να στηρίξετε το ποτήρι σας κατά το μαγείρεμα ή το πιάτο με φαγητό που περιμένει να μαγειρευτεί; Μόλις απαντηθούν αυτές οι ερωτήσεις θα είστε σε θέση να διαλέξετε ψησταριά από μια πολύ μικρότερη γκάμα μοντέλων.

Τι επίστρωση θέλετε; Όσον αφορά το υλικό, θα πρέπει να κάνετε την επιλογή σας μεταξύ μαντεμιού και χάλυβα.

Τα χαλύβδινα μοντέλα είναι τα πιο κοινά και δημοφιλή επειδή έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι εύκολο να συντηρηθούν.

Τα μοντέλα από μαντέμι είναι επίσης πολύ δημοφιλή επειδή είναι παχύτερα και ισχυρότερα από τα μπάρμπεκιου από χάλυβα. Αναλυτικότερα:

 

Ιδιότητες Μαντεμιού

 

  • Πετυχαίνει ομοιόμορφη κατανομή θερμoκρασίας
  • Διατηρεί την θερμοκρασία περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο υλικό
  • Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή.
  • Δεν διαβρώνεται, δεν σκουριάζει. Αντέχει στην υγρασία (ιδανική για παραθαλάσσια μέρη).

 

Πλεονεκτήματα στο Ψήσιμο

 

  • Ειδικός σχεδιασμός για ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας σε όλη την επιφάνεια της ψησταριάς
  • Μεγάλη διάρκεια διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας λόγω μοναδικών ιδιοτήτων μαντεμιού
  • Το ψήσιμο στο μαντέμι δίνει ιδιαίτερη – ομοιόμορφη γεύση στα ψητά
  • Αναδεικνύει την γεύση των ψητών διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά τους
  • 40% Οικονομία στα κάρβουνα

Τι γίνεται με την κάθετη ψησταριά; Στη Somagic είμαστε όλοι περήφανοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε μια σειρά ποιοτικών μπάρμπεκιου, φτιαγμένα στη Γαλλία.

Το κάθετο μαγείρεμα είναι ένα σύστημα μαγειρέματος που είναι λιγότερο επικίνδυνο για την υγεία, καθώς οι φλόγες δεν είναι πιθανό να έρθουν σε άμεση επαφή με το φαγητό. Το κάθετο μπάρμπεκιου προσελκύει όλο και περισσότερους ανθρώπους που αναζητούν μια πιο υγιεινή μέθοδο μαγειρέματος.

Leave a comment